Bezvodý lanolin Anavy

 
  • 1 z 4
 
Cena od 86,78 Kč bez DPH
od 105 Kč
Výrobce Anavy
Kategorie Vlněné
Zvolte variantu
Bezvodý lanolin Anavy Kód produktu 19182/50 Obsah: 50 ml Skladem (129 ks)
Můžeme doručit do: 21.9.2017
105 Kč
   
Bezvodý lanolin Anavy Kód produktu 19182/100 Obsah: 100 ml Skladem (88 ks)
Můžeme doručit do: 21.9.2017
148 Kč
   
 
 

Bezvodý Lanolin Anavy je určen na přípravu impregnační lázně na svrchní vlněné kalhotky, je atestovaný Státním zdravotnickým ústavem na ošetření textilu, který je ve styku s pokožkou miminek a dětí do 3 let.

Náš lanolin je evropského původu (na rozdíl od většiny běžně dostupných lanolinů z Číny), má farmaceutickou kvalitu – pod 1 ppm zbytkových pesticidů, běžný kosmetický lanolin jich obsahuje až 1000x více. Plnění do kelímků proběhlo v certifikovaném provozu pro výrobu kosmetiky dle zákonných požadavků.

PŘÍPRAVA LÁZNĚ:

Pro impregnaci jedněch vlňáčků rozmíchejte jednu čajovou lžičku lanolinu v trošce velmi horké vody, přikápněte trochu šamponu a opět promíchejte, vznikne mléčně zbarvená směs. Tu přelijte do přiměřeně velké nádoby, doplňte studenou vodou, promíchejte a lázeň je hotová.

V lázni vlňáčky promačkejte, vyjměte a šetrně vyždímejte. Poté je nutné kalhotky vytvarovat pro zachování jejich rozměrů. Protáhněte je rukama do výšky, nikoliv do šířky. Takto vytvarované je sušte vodorovně rozložené, můžete i na ručníku na topení (aby nebyla vlna v přímém kontaktu s horkým topením). Pokud chcete voňavé vlňáčky, přikápněte do lázně trošku svého oblíbeného éterického oleje.

Návod na přípravu lázně najdete i na zadní straně obalu.

Je naprosto normální, že vlňáčky po vyndání z lázně a usušení lepí. Je to známka dobře provedené kůry. Lepení po několika použitích zmizí.

Bezvodý lanolin Anavy nebyl testován na zvířatech! Lanolin prošel na Státním zdravotním ústavu testem kožní snášenlivosti u lidí (výzkum proveden na dobrovolných lidských účastnících podle etické směrnice pro biomedicínský výzkum).

 

Obecné informace o lanolinu, jeho výrobě a vlastnostech najdete v samostatném článku.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.